Despre mine

Bine ai venit, ma bucur tare mult ca ai ajuns pe taramul viselor fara vize!
Sunt Monica Ardelean, am 40 de ani si 15 ani experienta in turism, la nivel managerial.
Sunt absolventa de Stiinte Economice ( desi toata lumea paria ca o sa intru cu brio la Litere), mama, sotie, mare iubitoare de cuvinte si vacante.
De peste 15 ani ajut oamenii sa traiasca vacanta la care au visat un an intreg. Desi poate parea usor boem, procesul e foarte strict si matematic, iar responsabilitea vacantei visate, uriasa.

Vacanta nu e neaparat despre nota hotelului de pe „booking”, ci poate fi despre apusul de soare din terasa hotelului, despre aromele de la micul dejun, zambet si ospitalitate, despre experientele frumoase care te reintorc cu fata spre tine si te ajuta sa iti reincarci bateriile.
Despre mine – in afara programului
Ultima data cand am verificat, toate cele 10 femei diferite care se sesizeza cand incerc sa aflu cine sunt mai exact, devin foarte secretoase.
Ce e sigur insa, toate ar prefera sa mazgaleasca ceva pe o hartie, pe laptop sau pe nisip, decat sa spele vaporul de vase esuat in chiuveta din bucatarie.

Imi plac copiii neastamparati, care spun ce le trece prin cap si oamenii mari care isi cauta cuvintele.
Scriu pe blog crampeie din ce traiesc si experimentez, destinatii vazute in trei pe care vi le recomand, dar si despre toate lucrurile care ma anima si ma fac sa zambesc ca femeie si ca mama.
Vreau sa va indemn sa calatoriti, e singura cheltuiala care ne face intr-adevar, mai bogati.